Centrala electrica de apartament

Centrala electrica de apartament preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Centrala electrica de apartament . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Centrala electrica de apartament. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Centrala electrica de apartament cautand optiunea "Adauga in cos"

Centrala termica electrica de apartament este foarte sigura si prietenoasa cu mediul inconjurator. Fiind conceputa pentru utilizarea in apartamente, aceasta centrala functioneaza cu un nivel de zgomot redus. La acestea se adauga designul modern si elegant. Corpul cazanului este situat intr-o carcasa metalica eleganta, iar asamblarea sa fost realizata prin suruburi. Evitarea sudurii are un rol deosebit in rezistenta si aspectul unitatilor.

Contin schimbator de caldura cilindric, pompa de circulatie, senzor de presiune, supapa de siguranta, elemente de incalzire etc. Acestea au un afisaj digital care sa usureze control si activitatea de monitorizare a acestor. Modelele mai noi de centrala termica electrica de apartament sunt echipate si cu functii de auto-diagnosticare.

 

Costurile acestora de instalare si de intretinere sunt reduse, iar investitia in achizitionare si montare poate fi recuperata intr-un timp scurt. Cu toate acestea, la centrala termica electrica exista si dezavantajul costurilor crescute in utilizare. Foarte multe modele de centrale termice electrice de acum sunt functionale cu un consum redus de energie electrica.

 

Caracteristicile unei centrale termice electrice de apartament:

 

*Centrala termica electrica se monteaza pe perete, vertical. Peretele acesta trebuie sa fie fix si rezistent pentru a putea sustine greutatea centralei.

*Cazanul centralei este izolat termic.

*Instalarea se realizeaza cu usurinta.

*Dimensiuni reduse: - acest lucru are o importanta foarte mare in ceea ce priveste centrala termica electrica de apartament deoarece aceasta economiseste foarte mult spatiu. Dimensiunile compacte fac posibila instalarea in orice parte a locuintei.

*Design modern: - fiind conceputa special pentru instalarea in apartament, o centrala termica electrica are intotdeauna un aspect placut si in pas cu noile tehnologii. Aceasta este eleganta, astfel incat sa se potriveasca in orice tip de gospodarie, fie ea moderna sau traditionala.

*Functionare silentioasa:- acest lucru creeaza un confort sporit pentru utilizatori si niciun deranj pentru vecinii acestora.

*Protectie la supraincalzire.

*Protectie impotriva inghetului.

*Utilizare simpla:- afisajul digital, functiile de semnalizare cu LED-uri, butoanele de dimensiuni optime pentru manevrare mai rapida si mai usoara sunt pe placul utilizatorilor.

*Aeristitor automat.

*Intretinere usoara:- acest tip de centrala nu necesita o intretinere speciala. Se recomanda ca inaintea sezonului rece sa se realizeze o intretinere de catre o echipa de service autorizata. Acest operatiune se realizeaza anual.

Toate categoriile

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler