Centrala electrica trifazata

Centrala electrica trifazata preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Centrala electrica trifazata . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Centrala electrica trifazata. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Centrala electrica trifazata cautand optiunea "Adauga in cos"

Centrala electrica trifazata este un echipament de incalzire modern, care respecta normele de mediu actuale. Eficienta energetica are un rol foarte important in functionarea acestei centrale. Are un randament inalt si un nivel de zgomot redus, ceea ce o face potrivita pentru structurile rezidentiale de dimensiuni mici si medii. De asemenea, aceasta centrala electrica trifazata este potrivita si pentru micile structuri comerciale.

Poate fi incalzita ca sursa de incalzire independenta sau aditionala. Este fabricata din materiale rezistente, de o calitate superioara care asigura o durata de viata lunga. Corpul centralei este amplasat intr-o carcasa metalica foarte rezistenta care se monteaza pe perete. Intregul sistem de asamblare se realizeaza prin suruburi pentru a se evita neplacerile cauzate de sudare.

 

Intreaga structura (exterioara si interioara) a centralei au primit un strat electrostatic de vopsea pentru a i se asigura o rezistenta superioara la coroziune.

 

Functiile si caracteristicile centralei electrice trifazate:

 

*Functioneaza la o alimentare electrica trifazica;

*Costuri de investitie reduse: - spre deosebire de centralele care functioneaza pe gaz, acest tip de centrala termica are costuri de achizitionare, instalare si montare mai reduse. Aceasta porneste cu avantajul de a avea reteaua de alimentare cu elergie electrica dezvoltata la nivel national, ceea ce inseamna ca se pot instala in orice tip de gospodarie, indiferent ca aceasta face parte din ozna urbana sau din cea rurala. Mai mult decat atat, preturile de achizitie sunt mai reduse decat in cazul unei centrale termice care functioneaza pe gaz. Pe langa toate acestea, instalarea unei centrale electrice trifazate nu implica noi constructii la locuinta, ca de exemplu constructia unui cos de fum pentru eliminarea gazelor arse in cazul unei centrale pe gaz. Un alt avantaj consta in faptul ca nu este necesara depozitarea combustibilului.

*Instalare usoara:- instalarea se realizeaza intr-un interval de timp foarte scurt. De asemenea, punerea in functiune este rapida si usoara. Dupa aceasta operatiune, centrala electrica trifazata nu mai necesita alte configurari.

*Intretinere usoara:- spre deosebire de alte tipuri de centrale termice, aceasta nu are nevoie de intretinere speciala complicata. Simpla curatare este de ajuns pentru o buna functionare. La aceasta se adauga si verificarea periodica anuala obligatorie. Atat instalarea si punerea in functiune, cat si intretinerea trebuie realizate de catre echipe autorizate in acest sens.

*Usurinta in utilizare: panoul de control este foparte simplu de folosit. Modelele mai noi de centrale telectrice trifazate sunt echipate cu ecran digital cu afisarea tuturor informatiilor legate la functionare, temperatura, presiune, avarii etc. LED-urile au si ele un rol foarte important in semnalizarea neregulilor si defectiunilor, dar si in simpla monitorizare. Usurinta in utilizare reiese si din faptul ca aceasta centrala electrica trifazata este si foarte sigura. In plus, nu elimina mirosuri neplacute si nici gaze arse, monoxid de carbon etc.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler