Centrala termica electrica

Centrala termica electrica preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Centrala termica electrica . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Centrala termica electrica. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Centrala termica electrica cautand optiunea "Adauga in cos"

O centrala termica electrica este usor de utilizat. Se instaleaza cu usurinta si are preturi accesibile, insa este mai greu de intretinut din punct de vedere al preturilor. Are un design modern si placut. Dimensiunile compacte fac aceasta centrala termica electrica ideala pentru instalarea in apartamente. In plus, economiseste din spatiu.

vantajul folosirii unei centrale termice electrice este acela ca reteaua de alimentare cu energie electrica este dezvoltata la nivel national, spre deosebire de cea cu gaz, de exemplu. Acest lucru face ca o centrala termica electrica sa fie mult mai accesibila. Un alt avantaj in dolosirea unei astfel de unitati este acela al protejarii mediului inconjurator. Deoarece nu exista posibilitatea emisiilor de noxe, aceasta centrala nu dauneaza deloc stratului de ozon. Se poate folosi chiar si in zonele protejate din acest punct de vedere.

 

Instalarea se realizeaza cu usurinta si nu necesita existenta unui cos de fum pentru evacuarea gazelor arse. Acest aspect face aceasta centrala termica ideala pentru aparatamente, dar si pentru utilizatorii care nu doresc sa efectueze modificari in locuinta.

 

Are o eficienta foarte ridicata si o performanta deosebita. Ofera un nivel de confort sporit datorita nivelului de zgomot redus, a intretinerii usoare, a accesibilitatii in utilizare, dar si datorita randamentului inalt. Functioneaza la parametri optimi imediat dupa pornire, utilizatorii nefiind obligati sa astepte o anumita perioada de timp pentru a folosi centrala termica electrica.

 

Mai mult, folosirea acestei centrale se realizeaza in conditii de maxima siguranta. Nu exista posibilitatea intoxicarii cu monoxid de carbon. Panoul de control este foarte usor de utilizat, fiind echipat cu un afisaj digita, cu butoane de dimensiuni mari care sa usureze manevrarea, LED-uri etc.

 

Caracteristici:

 

*Ecologice.

*Nu are nevoie de service periodic.

*Usor de utilizat.

*Centrala termica electrica este sigura si nu reprezinta niciun pericol pentru utilizatori.

*Design modern si placut.

*Dimensiuni compacte, care servesc la economisirea spatiului.

*Nivel de zgomot redus.

*Se poate monta in orice zona a tarii, datorita retelei vaste de alimentare cu energie electrica.

Toate categoriile

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler