Centrala termica in condensatie

Centrala termica in condensatie preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Centrala termica in condensatie . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Centrala termica in condensatie. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Centrala termica in condensatie cautand optiunea "Adauga in cos"

Principiul dupa care functioneaza o centrala termica in condensatie este mai simplu decat pare. Aceasta functioneaza pe baza vaporilor rezultati din urma arderii metanului. In felul acesta se elibereaza caldura latenta de condensare, care este folosita intr-un circuit de incalzire, crescand eficienta sistemului.

La fiecare ardere care are loc in timpul utilizarii unei centrale termice in condensatie, se formeaza vapori de apa care condenseaza in interiorul centralei. Caldura obtinuta in timpul acestui proces este trimisa din nou catre circuitul de incalzire, obtinandu-se o cantitate mai mare de energie. Astfel, prin intermediul unui fenoment natural, se poate obtine un consum mai mic de combustibil si un randament mai inalt al centralei termice.

 

Centrala termica in condensatie reduce pierderea caldurii prin cos si manta cu aproape 10%, caldura latenta este recuperata si reciclabila. Sunt accesibile utilizatorilor datorita panoului de comanda usor. Acesta are un raspuns rapid la comenzi, afisaj de dimensiuni mari, butoane de reglare usor de manevrat. Panoul de comanda are un rol foarte important in monitorizarea unei astfel de centrale termice.

 

Intretinerea unei centrale termice in condensatie se realizeaza in mod periodic. Ise acorda o mare importanta curatarii unitatilor, deoarece datorita proceselor care au loc in timpul functionarii exista aparitia producerii unor formatiuni microbiologice: ciuperci, bacterii, alge, mucegai. O intretinere defectuoasa poate duce la coroziune, mirosuri neplacute, deteriorari si defectiuni. Pentru a prelungi durata de viata a centralei este absolut necesara curatarea si intretinerea in mod corespunzator.

 

Caracteristici:

 

*Economie de combustibil (in functie de tipul de centrala termica pe condensatie se poate obtine o economie de combustibil gazos de 25-30%).

*Mai putina poluare a aerului.

*Ecologice.

*Suprafete mari destinate schimbului de caldura.

*Costuri de intretinere reduse.

*Confortabile si usor de utilizat.

*Spre deosebire de centralele termice conventionale, unde 11% din energia capatata de combustibil se pierde prin evacuare, o centrala termica in condensatie are un randament inalt.

*Dimensiuni compacte si design modern.

*Instalare si intretinere usoare.

*Nivel de zgomot scazut.

*Fabricate din materiale rezistente si cu o durata de viata lunga.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler