Centrala termica in condensatie cu boiler si panouri solare

Centrala termica in condensatie cu boiler si panouri solare preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Centrala termica in condensatie cu boiler si panouri solare . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Centrala termica in condensatie cu boiler si panouri solare. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Centrala termica in condensatie cu boiler si panouri solare cautand optiunea "Adauga in cos"

O centrala termica in condensatie cu boiler si panouri solare sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator. Acest sistem de incalzire si de producere de apa calda menajera reprezinta viitorul in confort termic. Economic si ecologic, sistemul acesta ajuta sa obtinerea unui nivel optim de incalzire in locuinta folosind resursele accesibile din natura.

Contrar opiniei multor persoane, sistemul format din centrala termica in condensatie cu boiler si panouri solare este unul foarte eficient si performant. Panourile solare folosesc resurse regenarabila (radiatia solara, lumina). Acestea sunt surse gratuite si inepuizabile aratand un respect deosebit mediului inconjurator, economisind sume substantiale de bani si oferind incalzire si apa calda menajera intr-un mod performant.

 

Desi, investitia initiala intr-un astfel de sistem poate fi costisitoare pentru unii utilizatori, eficienta si costurile reduse de functionare pot ajuta la recuperarea investitiei intr-un timp destul de scurt.

 

Caracteristicile unei centrale termice in condensatie cu boiler si panouri solare:

 

*Functionare atat pe gaze naturale, cat si pe gaz petrolier lichefiat (GPL);

*Prin utilizarea unui sistem de centrala termica in condensatie cu boiler si panouri solare se pot obtin economii de 30-40%, ceea ce face acest sistem extrem de economic si de eficient.

*Numarul de panouri solare depinde de la o varianta la alta. Pot fi 1 – 4 panouri solare.

*Ecran digital:- aceasta caracteristica ofera o buna monitorizare si un bun control asupra unitatilor. La acesta se adauga semnalizarea prin LED-uri, functia de auto-diagnosticare, alarmele, semnalizarea utilizarii de panouri solare etc.

*Intretinere usoara:- accesul frontal la toate componentele are rolul de a asigura o intretinere usoara si rapida. Intretinerea trebuie sa se realizeze periodic de catre o echipa de service autorizata.

*Functie de protectie impotriva inghetului:- chiar daca sistemul de centrala termica in condensatie cu boiler si panouri solare are in dotare o functie anti-inghet, este necesara acordarea unei atentii deosebite acestui aspect. Centrala si boilerul nu trebuie sa se instaleze in spatii predispuse inghetului. De asemenea, trebuie luate toate masurile pentru indepartarea acestei posibilitatii de inghet. Nici centrala si nici boilerul nu trebuie pornite in cazul existentei posibilitatii de a fi inghetate.

*Panourile solare sunt foarte rezistente, asigurand o durata de viata foarte lunga.

*Schimbator de caldura fabricat din otel inoxidabil AISI 316.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler