Centrala termica pe gaz

Centrala termica pe gaz preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Centrala termica pe gaz . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Centrala termica pe gaz. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Centrala termica pe gaz cautand optiunea "Adauga in cos"

Centrala termica pe gaz este o modalitate de incalzire inteligenta care ajuta la economisirea costurilor lunare la facturile de utilitati. Desi, costurile de instalare pentru o centrala termica pe gaz tind sa devina ridicate, investitia poate fi recuperata in timp. O astfel de centrala este foarte eficienta si are o capacitate de incalzire foarte mare.

O centrala pe gaz poate functiona pe gaz metan, gaz petrolier lichefiat (GPL). Se instaleaza cu usurinta si rapiditate. Nu este recomandata instalarea unei centrale pe gaz in incaperile predispuse inghetului. Modelele noi de astfel de centrale sunt echipate cu functia de protectie inghet. Chiar si in acest caz este recomandata eliminarea pe cat posibil a inghetului.

 

Avantajul folosirii unei centrale pe gaz este acela ca au costuri reduse de utilizare si de intretinere. Combustibilul pentru aceasta centrala este ieftin si accesibil. Intretinerea se realizeaza in mod periodic obligatoriu, insa nu necesita operatiuni complexe de intretinere si de curatare. Mai mult, intretinerea nici nu necesita cheltuirea unei sume de bani considerabile sau alucarea unei perioade de timp mari.

 

O centrala termica pe gaz se utilizeaza cu usurinta de catre adultii de orice varsta. Nu este necesara decat apasarea unui buton pentru a face acest echipament utilizabil. Datorita utilizatorilor este de a monitoriza temperatura, presiunea din instalatia de incalzire.

 

O centrala pe gaz ofera mai multe solutii de incalzire: centrale termice cu tiraj natural, centrale termice cu tiraj fortat, in condensatie etc. Mai mult, o centrala termica pe gaz are o plaja mare de puteri disponibile.

 

 

Caracteristicile unei centrale termice pe gaz:

 

*Camera de ardere etansa

*Usor de utilizat.

*Panou de control bine pus la punct si accesibil pentru utilizatori. Acesta ofera o mai buna monitorizare a centralei: ecran digital, butoane de dimensiuni mari, afisarea temperaturii si presiunii pe ecran

*Control precis asupra temperaturii.

*Nivel de zgomot redus.

*Confortabile, sigure si eficiente.

*Dimensiuni compacte; aspect placut; unitati moderne.

*Disponibile intr-o gama variata de puteri.

*Costuri mici ale combustibilului.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler