Centrala termica de apartament pe gaz cu boiler

Centrala termica de apartament pe gaz cu boiler preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Centrala termica de apartament pe gaz cu boiler . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Centrala termica de apartament pe gaz cu boiler. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Centrala termica de apartament pe gaz cu boiler cautand optiunea "Adauga in cos"

O centrala termica de apartament pe gaz cu boiler este folosita atat pentru incalzire cat si pentru prepararea de apa calda menajera. Are un grad de confort ridicat datorita functiilor si caracteristicilor sale, dar si datorita materialelor de calitate. Randamentul este inalt, iar nivelul de zgomot redus. Boilerul are capacitati variate, in functie de nevoile utilizatorilor si de cerintele din gospodarie.

Caracteristicile unei centrale termice de apartament pe gaz cu boiler:

 

*Combustibil ieftin: - avantajul folosirii unei centrale termice de apartament pe gaz este acela al costurilor lunare de la facturile de utilitati. Fiind vorba de un combustibil cu preturi reduse, utilizatorii pot efectua economii considerabile.

*ACM cu debit ridicat: apa calda menajera este furnizata cu un debit ridicat in asa fel incat sa mareasca nivelul de confort al utilizatorilor.

*Furnizarea rapida de ACM:- apa calda menajera este preparata rapid si furnizata in acelasi mod. Utilizatorii nu trebuie sa astepte mult timp pentru incalzirea apei, economisind timpul si consumul de apa. Mai mult decat atat, furnizarea de apa calda se face la temperatura setata care se mentine constanta pe toata perioada utilizarii. Folosirea simultana a doi sau a mai multor robineti nu schimba valoarea temperaturii.

*Usurinta in control:- centrala termica de apartament pe gaz cu boiler se utilizeaza foarte usor. Modelele moderne sunt echipate cu un panou de control pentru o utilizare mai rapida, monitorizare si gestionare a informatiilor. Un astfel de panou de control este dotat cu functii si caracteristici deosebite care sa usureze si mai mult folosirea centralei: LED-uri, afisaj digital, functie de auto-diagnoza prin LED-uri, alarme acustice. Panoul de control poate fi si detasabil.

*Usurinta in instalare:- instalarea unei centrale termice de apartament pe gaz cu boiler se realizeaza numai de catre echipele de service autorizate. In instalare se evita locurile predispuse inghetului. Datorita dimensiunilor compacte, centrala termica de acest fel se poate instala chiar si in spatii inguste, avand in vedere posibilitatea efectuarii operatiunilor de intretinere si de service.

*Usurinta in intretinere: - datorita materialelor calitative si rezistente durata de viata a unei centrale termice de apartament pe gaz cu boiler este foarte lunga. La acestea se adauga functiile de anti-inghet, anti-calcar sau anti-depuneri, dar si proprietatile care le fac rezistente in fata coroziunii. Cu toate acestea, orice tip de centrala termice pe gaz cu boiler necesita o intretinere periodica.

*Economie de spatiu:- aceasta centrala termica de apartament are dimensiunile reduse, ceea ce ajuta utilizatorii sa economiseasca din spatiu. In plus, nivelul de zgomot redus, designul elegant si modern fac ca aceasta centrala termica sa poate fi instalata oriunde in apartament.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler