Centrala termica de apartament cu tiraj fortat

Centrala termica de apartament cu tiraj fortat preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Centrala termica de apartament cu tiraj fortat . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Centrala termica de apartament cu tiraj fortat. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Centrala termica de apartament cu tiraj fortat cautand optiunea "Adauga in cos"

O centrala termica de apartament cu tiraj fortat are dimensiuni compacte si se instaleaza cu usurinta. Este eleganta si moderna. Are emisii reduse in asa fel incat sa nu dauneze in niciun fel utilizatorilor. Randamentul unei centrale termice cu tiraj fortat este unul inalt. Se utilizeaza cu usurinta, iar intretinerea nu creeaza dificultati.

Caracteristicile unei centrale termice de apartament cu tiraj fortat:

 

*Performanta ridicata: - centrala este utilizata pentru incalzire si preparare de apa calda menajera. Functioneaza in mod eficient si silentios, oferind un confort deosebit utilizatorilor.

*Usurinta in control: - centrala termica de apartament cu tiraj fortat este usor de utilizat si de monitorizat datorita panoului de control. Aceasta este dotat cu un display digital care sa afiseze codurile si simbolurile. Pe display sunt afisate, de asemenea, si valorile temperaturii si presiunii. Butonele acestora sunt special concepute pentru a usura reglarea parametrilor.

*Camera de ardere este etansa:- in acest fel se asigura mai multa siguranta si mai mult confort pentru utilziatori.

*Dimensiuni compacte: - deoarece in apartamente nevoie de spatiu este una extrem de importanta, o centrala termica de apartament cu tiraj fortat are intotdeauna dimensiuni reduse in asa fel incat sa nu ocupe mult spatiu. Mai mult, designul acesteia este unul modern si placut, elegant si rafinat. Caracteristicile tehnice sunt combinate cu cele legate de aspect.

*Instalare usoara si rapida: - dimensiunile reduse fac instalarea mai usoara. Este indicat ca instalarea sa se realizeze de catre o echipa de service autorizata. De asemenea, in timpul instalarii este indicata pastrarea unor spatii laterale pentru efectuarea eventualelor operatiuni de intretinere si service. Instalarea unei centrale termice de acest fel trebuie sa se realizeze la minim un metru de la sol. Nu se recomanda instalarea centralei in locuri in care exista posibilitatea de inghet.

*Intretinere simpla: - o centrala termica de apartament cu tiraj fortat necesita o intretinere periodica realizata in mod corespunzator. Centrala termica dotata cu un afisaj al erorilor sau cu functie de auto-diagnosticare se intretine intr-un mod mai usor, deoarece se cunosc cauzele, pe de o parte, iar, pe de alta parte, cauzele sunt descoperite intr-un timp util. La fel ca si in cazul instalarii, se recomanda ca operatiunile de intretinere sa se realizeze numai de catre echipele de service autorizate. Centrala termica de apartament care este intretinuta corespunzator are o durata de viata mai mare. In plus, aceasta nu dauneaza utilizatorilor si nici mediului inconjurator.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler