Centrala termica de apartament cu tiraj natural

Centrala termica de apartament cu tiraj natural preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Centrala termica de apartament cu tiraj natural . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Centrala termica de apartament cu tiraj natural. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Centrala termica de apartament cu tiraj natural cautand optiunea "Adauga in cos"

Centrala termica de apartament cu tiraj natural are camera de ardere deschisa. Dimensiunile sale sunt reduse considerabil, astel incat instalarea sa se realizeze in conditii optime, chiar si in spatii restranse. Aceasta garanteaza un debit ridicat de apa calda, la o temperatura care se mentine constanta pe toata utilizarea. Este o centrala care functioneaza in mod economic.

Caracteristicile unei centrale termice de apartament cu tiraj natural:

 

*Unitate moderna: - centrala termica de apartament cu tiraj natural are un design elegant care ofera posibilitatea instalarii in orice parte a locuintei. Dimensiunile acesteia sunt compacte, ceea ce o face usor de instalat si de intretinut. Aceasta caracteristica are un rol foarte important si in economisirea spatiului.

*Panoul de control usor de utilizat: - centrala termica de apartament cu tiraj natural moderna ofera si posibilitatea folosirii intr-un mod usor, rapid si confortabil. Panoul de control este realizat in asa fel incat sa poata furniza toate informatiile referitoare la functionare si la intretinere. Butoanele au dimensiuni mari incat sa poata fi manevrate cu usurinta, display-ul este prietenos cu utilizatorii, iar functia de auto-diagnosticare semnalizeaza promp defectiunile si problemele legate de functionalitatea centralei.

*Functionare la parametri optimi: - centrala termica de acest fel functioneaza fara avarii datorita automatizarii, a materialelor rezistente si durabile, a calitatii si a utilizarii facile.

*Instalare rapida: dimensiunile compacte fac ca aceasta centrala termica de apartament sa poata fi instalata cu usurinta si rapiditate. Instalarea se realizeaza numai de catre personal autorizat in acest domeniu. Punerea in functiune se realizeaza intr-un timp scurt.

*Intretinere simpla: - la fel ca oricare alt tip de centrala si centrala termica de apartament cu tiraj natural necesita o intretinere adecvata realizata in mod regulat. Pornind de la simpla curatare, centrala trebuie sa primeasca atentie din acest punct de vedere. In plus, pentru a minimaliza operatiunile de intretinere, aceasta nu trebuie sa fie expusa la factori daunatori externi precum: inghet, socuri mecanice (lovituri), nivel de umiditate crescut etc.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler