Centrale termice in condensatie in CASCADA

Centrale termice in condensatie in CASCADA preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Centrale termice in condensatie in CASCADA . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Centrale termice in condensatie in CASCADA. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Centrale termice in condensatie in CASCADA cautand optiunea "Adauga in cos"

Centralele termice in condensatie sunt foarte eficiente, au un randament inalt si asigura costuri reduse. Fenomenul natural conform caruia aceste centrale termice functioneaza consta in producerea de energie electrica din caldura continuta in gazele de ardere. Acest fenomen creste eficienta cu cateva procente semnificative, reusind sa obtina costuri de functionare reduse pentru utilizatori.

Acestea ofera posibilitatea instalarii in cascada intr-un numar variata de la o marca la alta si de la un model la altul. Astfel, exista posibilitatea instalarii unui numar de maxim 3 unitati in cascasa, dar exista si posibilitatea instalarii unui numar de pana la 10-12 centrale termice.

 

De asemenea, aceste centrale termice in condensatie in cascada sunt mai prietenoase cu utilizatorii si cu mediul inconjurator deoarece nu polueaza precum cele conventionale, utilizarea acestora nu implica emiterea de noxe in atmosfera. Mai mult decat atat, utilizarea acestora nu implica un consum mare de combustibil. Sunt potrivie pentru spatiile rezidentiale plurifamiliare sau in blocuri. Se pot utiliza la fel de bine si in cladirile comerciale si industriale. In hoteluri aceste centrale termice in condensatie in cascada ofera un randament inalt.

 

Aceste unitati sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente la condens si cu o durata de viata foarte mare. Schimbatorul de caldura este din otel inoxidabil foarte durabil. Sistemul de comanda este foarte bine pus la punct pentru a oferi un control sporit utilizatorilor si o monitorizare de exceptie a centralelor. Se pot controla centralele (puterea de functionare a acestora, aprinderea lor etc) si temperaturile. Centralele termice in condensatie in cascada cuprind kit-uri de instalare.

 

Caracteristicile centralelor in condensatie in cascada:

 

*Functionare pe gaze naturale si GPL (gaz petrolier lichefiat);

*Tip de ardere: in condensatie;

*Eficiente si performante;

*Fabricate din materiale rezistentesi durabile;

*Rezistente la coroziune

*Instalare usoara:- instalarea se realizeaza numai de catre echipe de service autorizate in acest sens. Kit-urile de instalare in cascada permit montarea la parametri optimi. Este indicata instalarea in locuri ferite de inghet si un nivel de umiditate crescut. Unitatile ofera flexibilitate mare in instalare.

*Dimensiuni compacte:- acest lucru permite instalarea unui numar ridicat de centrale, astfel incat sa nu existe posibilitatea ocuparii unui spatiu mare.

*Functie de control si de monitorizare:- acest lucru permite operarea in zonele cu temperaturi mixte.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler