Detectoare de gaz si electrovane gaz

Detectoare de gaz si electrovane gaz preturi si oferte. Sfaturi competente si comenzi online pentru Detectoare de gaz si electrovane gaz . Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Detectoare de gaz si electrovane gaz. Nu uita ca poti comanda online produse din categoria Detectoare de gaz si electrovane gaz cautand optiunea "Adauga in cos"

Aceste accesorii de centrale termice sunt foarte importante pentru siguranta utilizatorilor, dar si pentru asigurarea unei bune functionalitati a centralelor. Detectoarele pe gaz sunt dispozitive extrem de utile. Ele sunt utilizate pentru a detecta scurgerile de gaz inflamabil. Acestea functioneaza pe baza unui senzor si actioneaza la doua tipuri de gaz: gaz natural si gaz petrolier lichefiat (GPL). Dupa cateva secunde de la detectarea unei scurgeri de gaz, acestea pornesc o alarma. Detectoarele de gaz trebuie cuplate la electrovane. Acestea au rolul de a bloca fluxul de gaz in cazul unei alarme.

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Detectoare de gaz si electrovane gaz MADAS

.

Ordonează după:

ELECTROVALVE pentru GAZ - MADAS ND EVRM-NA

TECEVRMNA
  • Racord filet: 1/2 " ~ "
  • Material corp: aluminiu ~
  • Tip actionare: normal deschise ~
Preţ: de la 83,74 lei(TVA inclus)

ELECTROVALVE pentru GAZ - MADAS ND EVRM-NA

TECEVRMNAEGRP
  • Racord filet: 3/4 " ~ 2 "
  • Racord flansa: DN 65 ~ DN 300
  • Material corp: aluminiu
  • Tip actionare: normal deschise
Preţ: de la 99,89 lei(TVA inclus)

Pentru ca acesta sa functioneze la parametri optimi trebuie instalat in mod corespunzator. De asemenea, este necesar ca acesta sa functioneze pe acelasi tip de gaz ca si centralele termice. Instalarea detectoarelor se realizeaza exact in calea vaporilor gazosi pentru ca acesta sa poate oferi informatii relevante. Instalarea la o distanta departe de aria de scurgerea a vaporilor gazosi ori pe aceeasi traiectorie cu alte elemente (aburi de la gatit etc) pot crea disfunctionalitati pentru senzorul detectoarelor.

 

Pentru a observa daca aceste detectoare de gaz functioneaza la parametri standard este necesara o testare din cand in cand. Insa, pentru testare este recomandata folosirea unei cantitati suficiente de alcool si nu de combustibil gazos pentru a nu pune in pericol siguranta utilizatorilor si a celor din jur. Nu este indicata nici utilizarea altor tipuri de gaz (precum a celui de la bricheta). Acestea pot afecta senzorul detectoarelor.

 

Electrovanele actioneaza sub impuls electric de la detectoarele de gaz. Avantajul folosirii acestor dispozitive consta in faptul ca nu necesita operatiuni de intretinere.

 

In cazul in care aceste detectoare de gaz au pornit alarma, este indicat ca utilizatorii sa ia toate masurile de siguranta necesare:

 

*Alimentarea cu gaz trebuie oprita.

*Nu trebuie ca utilizatorii sa efectueze teste si verificari folosind flacara sau alte surse inflamabile.

*Aprinderea si stingerea luminii electrice este interzisa,

*Este interzisa, de asemenea, comutarea oricarui intrerupator electric

*Este interzisa folosirea telefonului mobil, aparatului foto sau a altor dispozitive electrice;

*Nu se fumeaza.

*Se recomanda deschiderea ferestrelor si a usilor pentru aerisirea incaperilor.

*In cazul in care alarma nu se opreste si/sau nu s-a descoperit sursa scurgerilor de gaz, este necesara interventia unei echipe specializate, contactarea furnizorului de gaz, echipe de service etc.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler