Despre noi

Despre Centrala termica

Firma CALOR, infiintata  in 1991, este una dintre primele firme din domeniul instalatiilor pentru constructii, fiind recunoscuta pentru calitatea produselor sale destinate constructiilor civile si industriale. Compania pune  la  dispozitie clientilor o gama variata de produse precum echipamente, utilaje, accesorii si piese de schimb pentru centrala termica.

 

 

Oferta  bogata de produse, profesionalismul companiei si  raportul calitate/pret i-au asigurat acesteia  un loc fruntas pe  piata. Concurenta a fost depasita  atat in privinta  cifrei de afaceri, cat si in privinta competentei, firma Calor fiind  certificata ISO 9001 si  ISCIR  pentru  performantele calitatii serviciilor si produselor  oferite.

 

 

Seriozitatea  companiei, in colaborarile cu clientii, a condus la crearea de parteneriate bazate pe  avantaje multiple:

 

 

  • O gama variata de produse, care insumeaza peste 12.000 de articole

 

  • Stocuri actualizate, pentru a pune  la dispozitie clientilor intreaga gama de produse care asigura buna functionare a unei instalatii termice sau de climatizare

 

  • Un colectiv format din oameni specializati, gata sa indeplineasca cerintele clientilor.

 

  • Distribuirea produselor si furnizarea  lor intr-un interval de timp scurt

 

  • Serviciile  unui compartiment de service autorizat

 

  • Garantie minim 1 an la toata gama de produse

 

  • Pagina de Internet www.calor.ro care asigura accesul la informatii , comenzi si vizualizarea ofertelor promotionale lunare.

 

  • Preturi accesibile  si produse de calitate superioara

 

 

 

 

Stocul diversificat de marfuri  si  preturile accesibile au  actionat in mod pozitiv asupra  imaginii companiei, aceasta bucurandu-se de recunoasterea multor societati de profil din tara  si de pretuirea unui numar mare de clienti.

 

 

Compania  asigura  optional  portofoliului de clienti consultanta  gratuita, asistenta  tehnica si servicii de garantie.Prin colaborarea  cu firma CALOR  multi clienti economisesc timp pretios prin achizitionarea  produselor dintr-o singura locatie.

 

Societatea CALOR S.R.L.  este  o societate complexa cu un portofoliu impresionant de clienti, care pe langa serviciul de achizitii si consultanta la  sediul firmei, fiind astfel un partener de nadejde in afaceri.Centrala termica - Sediu Calor

Centrala termica - Birouri Calor

 
Centrala termica - Birouri Calor

 

Centrala termica - Birouri Calor

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrala-termica.com.ro 2018 | ANPC


Centrala termica pe gaz- Centrala termica in condensatie - Centrala termica cu panouri solare si boiler